L’objectiu d’aquest projecte és la promoció, foment i desenvolupament sostenible del patrimoni cultural local de caràcter industrial alcoià denominat “Fàbriques de Primeres Aigües” situat a la conca del Molinar.

L’actuació consistent en treballs destinats a la protecció, conservació i recuperació sobre béns patrimoni cultural de la ciutat d’Alcoi i la seva posada en valor.

Projecte
Tancat

Amb data 2 de maig de 2018 dóna començament el procés de Participació Ciutadana per a l’actuació “Rehabilitació dels edificis industrials de “Primera Aigua” en el Conjunt Històric del Molinar”. Adjuntem memòria tècnica del projecte.

El termini per a fer aportacions i/o suggeriments és de 15 dies hàbils; el dit termini comença el 2 de maig de 2018 i finalitza el 22 de maig de 2018.

Les aportacions les poden remetre al correu electrònic

alcoiparticipa@alcoi.org
Jornada Participativa
Tancat

Pròxima jornada participativa oberta a la ciutadania, per donar a conèixer i fer aportacions, del projecte “Rehabilitació dels edificis industrials de “Primera Aigua” en el Conjunt Històric del Molinar”, el dimarts 8 de maig de 2018 a les 19:00 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi
Modificació termini per a fer aportacions i/o suggeriments
Tancat

El termini per a fer aportacions i/o suggeriments finalitzarà el dia 24 de maig de 2018.
Et mantenim informat
Participar és important.
Per a que no se't passen les dates, t'enviem correus amb tota la informació.
Enviar