Categoría
08 agost 2018

Al 2011 l’Ajuntament d’Alcoi va iniciar una nova etapa de gestió municipal en la qual va començar a dissenyar el futur de la ciutat mitjançant un procés de planificació estratègica amb l’objectiu de definir un full de ruta que definisca el futur de la ciutat sota el paraigua de la marca ‘Alcoi Demà’.

Dins d’aquest procés es desenvolupa l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) identificant els principals problemes i reptes als quals s’ha d’afrontar el municipi per a assegurar un desenvolupament sostenible a llarg termini.

L’estratègia és aprovada el 21 de juliol de 2017 per la Secretaria de l’estat de pressupost i despeses. L’estratègia suposa una inversió global de 20 milions d’euros, cofinançada pels fons europeus FEDER 2014-2020 per un total de 10 milions d’euros.

Per a la concreció i posada en marxa de les accions associades a l’estratègia EDUSI l’Ajuntament d’Alcoi convoca diferents fòrums de participació en els quals, tant el personal tècnic com la ciutadania, participa en la definició de les accions associades al futur de la ciutat.

28 juliol 2020

Tornen els Pressupostos Participatius a Alcoi

Per al 2021 l’Ajuntament ha destinat una quantitat de 400.000 € (320.000 € en propostes d’inversió i 80.000 € en propostes de despesa corrent)  perquè entre tots els veïns i veïnes del municipi puguem decidir en què invertim aquesta quantitat. A més del capítol d’inversions, atendrem propostes que afecten a activitats i programes de Cultura i Benestar Social.

Una vegada arreplegades les propostes es determinarà la seua viabilitat per part d’una Mesa Tècnica.

Les propostes seleccionades s’incorporaran al pressupost municipal del 2021.

Conta’ns què vols per a la teua ciutat!

Resol els teus dubtes

 

 

08 agost 2018

Aquest any i amb motiu de la realització del Procés Participatiu “Consulta ciutadana sobre els usos de l’antiga Colònia d’Aviació del barri de Santa Rosa”, s’ha iniciat un procés de participació ciutadana on els veïns i veïnes del barri puguin definir els usos i necessitats del i per al barri.

25 juliol 2018

L’objectiu d’aquest projecte és la promoció, foment i desenvolupament sostenible del patrimoni cultural local de caràcter industrial alcoià denominat “Fàbriques de Primeres Aigües” situat a la conca del Molinar.

L’actuació consistent en treballs destinats a la protecció, conservació i recuperació sobre béns patrimoni cultural de la ciutat d’Alcoi i la seva posada en valor.